Pianiste

Al sinds haar jeugd musiceer ik samen met andere muzikanten en koren. Hierdoor ben ik een handige begeleidster geworden, die makkelijk à vue speelt.

Samen met uitvoerend fluitiste Anja van den Bedem vorm ik het ensemble ‘Muzette‘. Inmiddels hebben we een ruim repertoire  opgebouwd, waarmee we ieder jaar een nieuw programma samenstellen.  Het meest gevraagde programma is: ‘Met Muzette de wereld rond‘.  Tijdens dit optreden spelen we muziek uit verschillende landen. Hierbij krijgt de luisteraar mooie beelden te zien uit de betreffende landen. Een ander bijzonder programma is het ‘Carnaval des Animaux‘ van Saint Saëns, dat we samen met organist Harry van Wijk bewerkt hebben voor orgel, piano en fluit. Ook dit hebben we al een aantal keren met veel succes uitgevoerd. Muzette treedt regelmatig op in de regio Amersfoort. Ook worden we soms gevraagd een aandeel te leveren binnen een korenconcert.

Ook begeleid ik regelmatig de sopraan Marjon Strijk en de mezzosopraan Maria den Hertog tijdens een liederenrecital of ander optreden. Het nieuwste programma is met beide zangeressen samen: ‘Vrouwen dromen over liefde‘, een programma met romantische liederen en duetten.

Daarnaast begeleid ik door het jaar heen verschillende Amersfoortse koren en solisten tijdens hun concerten.