Muzette

Muzette is een professioneel muzikaal duo bestaande uit                                                            Anja van den Bedem op dwarsfluit en Ineke Opstal op piano.

Muzette100_1225

Wij verzorgen graag uw optreden naar wens. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een koffieconcert, lunchconcert, een opening, een borrel of als intermezzo bij een andere gelegenheid. Ook verlenen wij regelmatig onze medewerking bij een korenconcert.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Het is uiteraard wel belangrijk dat er een goede piano aanwezig is.                                                                                                           Contact: 06-44164824

Ons repertoire omvat verschillende stijlen, zoals barok, romantiek, impressionisme, salonmuziek, concertstukken en licht-populair.In overleg stellen wij ons programma samen, aansluitend bij de gelegenheid.

Enkele voorbeelden van grote werken op ons programma zijn:

Sonate voor fluit en piano – Donizetti    
Sonate in A minor ‘arpeggione’ – Schubert
Fantasie brillante sur Carmen – Francois Borne
Sonate voor fluit en piano – Francis Poulenc
Fantasie – Gabriel Fauré
Six Pieces – Fikret Amirov
Sonate voor fluit en piano – Otar Taktakishvili
Souvenir d’un Lieu Cher – Tsjaikovski

Ook bieden wij een compleet programma aan: “Met Muzette De Wereld Rond
Met dit programma wordt de luisteraar meegenomen op een muzikale reis.
Terwijl het publiek luistert naar muziek uit verschillende landen, worden er mooie beelden getoond uit de betreffende landen, zodat je als luisteraar meegenomen wordt naar de sfeer van het land. De combinatie van beeld en muziek geeft het optreden iets extra’s en zorgt ervoor dat de luisteraar de muziek intenser beleeft.

Ons nieuwste project is het ‘Muzikaal poppenspel’, waarbij we i.s.m. poppentheater Cassiopeia een educatief programma hebben ontwikkeld voor kinderen van de onderbouw van de basisschool , waarbij klassieke muziek wordt gecombineerd met poppenspel.         Dit programma is te boeken via de site van poppentheater Cassiopeia.

2016-11-09-13_14_15-het-land-zonder-lied-affiche-a5-1-docx-microsoft-word2016-11-09-13_18_07-het-land-zonder-lied-affiche-a5-1-docx-microsoft-word2016-11-09-13_20_18-het-land-zonder-lied-affiche-a5-1-docx-microsoft-word